Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-09-2004, 03:29 PM
RoblesH's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2004
Location: Puerto Rico
Posts: 1
Angry 420E 1997 not working hi-beam nor turns lights

Can any of the members know how can I fix it o what's wrong. My hi-beam are not working, by moving the steering wheel in or out start working for a while. (no more) I was able to put the high beam holding the lever of the switch ( No more) now the turns lights are not working.
__________________
Heriberto Robles
Reply With Quote
  #2  
Old 01-09-2004, 03:35 PM
G-Benz's Avatar
Razorback Soccer Dad
 
Join Date: Apr 2001
Location: Dallas/Fort-Worth
Posts: 5,711
Your turn signal lever needs to be replaced. Specifically, the microswitch that activates the high beams or turn signals depending on how you aim the lever.

I think the lever and switch is a complete unit though...
__________________
2009 ML350 (106K) - Family vehicle
2001 CLK430 Cabriolet (80K) - Wife's car
2005 BMW 645CI (138K) - My daily driver
2016 Mustang (32K) - Daughter's car
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 05:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page