Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-29-2004, 03:31 PM
Registered User
Join Date: Sep 2003
Location: South Florida
Posts: 62
98 E-320 Head Rest

Hi all

I have searched previous posts for head rest problems but seen none pertaining to mine. Anyway, the driver side head rest is not working while the motor is moving.

I've followed instruction to remove the seat back, checked the motor and everything looked fine. I suspected that I maybe a loose connection as I removed and reinserted the power cable. The head rest then worked fine for several day but now it's stop working. Again the motor sounded like it's working and the the head rest is not loose at all. The power contact also seems very tight.

Any idea, suggestion?

Thanks in advance
Reply With Quote
Old 01-29-2004, 04:30 PM
Registered User
Join Date: Oct 2003
Location: NH
Posts: 355
Don't know if the design is the same as the 95 E320 but on mine the little piece of black plastic with the teeth on it which contacts the motor was loose or broken--fixed it with a hose clamp--free.
2002 Mercedes-Benz E320 4Matic
1995 Mercedes-Benz E320 Wagon
2005 Land Rover LR3 V8 SE
1999 Audi A8 4.2L quattro
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page