Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #16  
Old 03-20-2004, 07:04 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: SAVANNAH GA.
Posts: 117
Glad you were able to get your cruise control working ...and for a reasonable price! Dan

Reply With Quote
  #17  
Old 03-15-2005, 01:38 AM
shawnster
Guest
 
Posts: n/a
Brake Switch

Derek,
I read your post with interest as my 1995 e320 does not have cruise either. It worked interemittently for a short while but now nothing.

Please tell me where you purchased your brake pedal switch. What is it called, technically, and I wonder if it's the same MB part# for my 1995?
Thanks in advance,
Shawn
Reply With Quote
  #18  
Old 03-15-2005, 07:35 PM
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: Southern California, U.S.A.
Posts: 8,538
Quote:
Originally Posted by shawnster
Derek,
I read your post with interest as my 1995 e320 does not have cruise either. It worked interemittently for a short while but now nothing.

Please tell me where you purchased your brake pedal switch. What is it called, technically, and I wonder if it's the same MB part# for my 1995?
Thanks in advance,
Shawn

Your 1995 E320 would use the same part#.

I don't know where it is located as I have never done it, but you could easily buy it from a dealer.

You might also try purchasing from Fastlane, which is part of this website. There is a link at the top of the page.
__________________
Paul S.

2001 E430, Bourdeaux Red, Oyster interior.
79,200 miles.

1973 280SE 4.5, 170,000 miles. 568 Signal Red, Black MB Tex. "The Red Baron".
Reply With Quote
  #19  
Old 12-20-2021, 11:53 AM
bigpanda16's Avatar
Bioburner
 
Join Date: Aug 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 279
So, dragging this thread out of the grave: I, too have had success with my 94 e320(non asr) rectifying inop cruise with brake light switches. I’m on the fourth one(I don’t believe the third one went bad)
My issue is that cruise works at lower speeds, say 45-55mph but won’t work any longer at 70-85mph. It engages for a split second and then kicks off right away. I remember reading something in the past about problems with early w210 cruise not working at high speeds, but I can’t seem to find the thread...
Anyone have any insight?
__________________
97 e300d, 78 300Dt, 95 E300d, 94 E320 estate
Reply With Quote
  #20  
Old 01-17-2022, 11:04 PM
bigpanda16's Avatar
Bioburner
 
Join Date: Aug 2012
Location: Atlanta, GA
Posts: 279
To get some closure on this issue. I changed tire size to the same front and rear: cruise works a treat at all speeds now.

__________________
97 e300d, 78 300Dt, 95 E300d, 94 E320 estate
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page