Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-03-2004, 06:19 PM
Evan's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Fairhaven MA
Posts: 299
'91 300E wear sensors question

I was washing my car at the local carwash and as usual i cleaned all 4 calipers with the high pressure water nozzle. When i got in the car i noticed that the brake wear sensor light was on, I figured i knocked a sensor out of place (though i thought unlikely but possible),,, or that i shorted out a sensor.. So i took out all the sensors when i got home, and the brake sensor light still comes on ONLY when i apply the brake... What is wrong with the damn thing?

__________________
2001 Mercedes-Benz C320 3.2
1991 Mercedes-Benz 300E 3.0
Reply With Quote
  #2  
Old 04-04-2004, 02:34 PM
Evan's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2003
Location: Fairhaven MA
Posts: 299
How is it possible that the light goes on only when i press the brake but there are no sensors to make the lights go on?? i took them all out!

__________________
2001 Mercedes-Benz C320 3.2
1991 Mercedes-Benz 300E 3.0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page