Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-05-2004, 02:40 PM
Registered User
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,108
Idle problems on a 104 300CE ?'s

My car at first idled funky, not low, (well sometimes a while ago) but with the A/C on it was real rough, the hood bounced. Yesterday with the A/C off it went to like 250 rpms then rev, and down, etc, and died. Then i turned the A/C on, it was perfect, no glitch whatsoever, no roughness at all. I'm thinkning its definitely the clutch on the compressor, or the tensioner or something like that. I just wanted some input before I go changing stuff that might not fix it.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-05-2004, 03:32 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Ewa Beach, Hawaii
Posts: 333
Do a search on "idle surging" this has been discussed many times with multiple solutions. I am also trying to figure out my surging problems with no success. This is a very common problem on the M104 and M013 engines.

Good luck.
__________________
JR
1986 Gold 300E 4Dr automatic
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 12:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page