Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-14-2000, 06:21 AM
tom karels
Posts: n/a
Well, the problem is solved with on and off vacuum in the 300d. It was a hairline crack in the pump body that would somehow lose the vacuum sometimes and not other times.

Thanks to all who replied with good ideas.

Tom Karels
83 300d (SOLD)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
87 300D No heat. Are Climate Control dampers driven by onboard electric vacuum pump? Carrameow Diesel Discussion 3 08-24-2004 01:42 AM
Is anyone running a electric vacuum pump vice using the engine driven version? Carrameow Diesel Discussion 5 08-24-2004 01:41 AM
Leaking Vacuum Pump BlueBabyBenz Tech Help 5 10-04-2002 02:19 AM
Vacuum Pump replacement 300D Mr. BILL Tech Help 4 10-20-2000 10:14 PM
back up vacuum pump for door lock 300d matthew merrill Tech Help 3 03-28-2000 09:10 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page