Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Vintage Mercedes Forum

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-20-2010, 01:00 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
W115 Turn Signal Not Working

So far the longest time my turn signals had the 'fast blink', Im guessing this meant the relay was going out and finnally it did because the turn signals ceased to work.

So I bought a new relay, my year (70) for the 220D shares the relay for the 'hazard lights' located directly behind the red hazard knob. After installing the new relay I still am not getting a working turn signals but instead get a weird buzzing noise coming from this new relay when I attempt to use the turn signal.

Any ideas what the 'buzzing' means. Could it be a short somewhere? Checked fuse and it checks okay.

Thanks,
Sean

Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2010, 02:11 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2000
Location: Rancho PV, CA, USA
Posts: 328
I would check all the ground points, could be some corrosion.
Ed
__________________
Ed
1960 220 SE Coupe (Ponton)
1999 E320 Wagon
2007 E350
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2010, 05:00 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
Where would the ground points be?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-20-2010, 05:07 PM
Registered User
 
Join Date: Jan 2006
Location: Tucson, AZ
Posts: 5,345
One of the major grounds for the W114 is the brace behind the center console. Check for corrosion or loose connections at the console mounting and at either end of the brace where it attaches to the transmission tunnel or the dash. There should be a large eyelet with three or four wires leading to various components.
Reply With Quote
  #5  
Old 09-20-2010, 05:21 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 16
I see, thanks Ill check it out.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-21-2010, 12:25 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 96
Hi Sean, my 220D will buzz and not work on the right turns, sometimes. The problem for my car is in the switch for the turn stalk. Spraying a contact cleaner into the switch fixes the problem for a few months. Ron
__________________
1971 220D, daily driver, new paint, 142K
1973 220D, low compression
1975 300D, back on the road! 166K
1971 220D, salvage, rear hit, engine excellent
1972 250, bad cam, but runs!
1971 230, engine stuck
1971 220D, low compression, rusty
1976 240D, salvage, engine excellent
1966 230SL, water in oil after rebuild
Reply With Quote
  #7  
Old 09-21-2010, 10:13 AM
meltedpanda's Avatar
Certified Benzaholic
 
Join Date: Mar 2003
Location: Central Ky
Posts: 6,230
fast blink could have meant one or more bad bulbs, have you checked those and the sockets they go into, could be corrosion not allowing contact or ground as suggested

__________________
Ron
2011 Porsche Cayman - Bond,James Bond
Sadly MERCEDESLESS - ALways LOOKING !
99 E320 THE Queen Mary - SOLD
62 220b - Dolly - Finally my Finny! Sadly SOLD
72 450SL, Pearl-SOLD
16 F350 6.7 Diesel -THOR
19 BMW X5 - Heaven on Wheels
14 38HP John Deere 3038E Tractor -Mean Green
84 300SD, Benjamin -SOLD
71 220 - W115-Libby ( my first love) -SOLD
73 280 - W114 "Organspende" Rest in Peace
81 380 SL - Rest in Peace
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page