Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Car Audio and Multimedia

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-09-2003, 09:17 PM
cathealer
Guest
 
Posts: n/a
Subwoofer problem 1992 190E 2.6

I have just installed a new Kenwood AM/FM CD unit. In addition, the dash and rear deck speakers were replaced {4" Infinity (front) and 6.5'' Infinity speakers in the rear deck}. The problem I have encountered is that the subbase units in the front doors are still working......a peculiar setup, if fact......when the Kenwood tuner/amp is adjusted such that the right/left balance is set a zero, there is almost no bass response (or volume) from the front door bass drivers. Once the balance is adjusted either to the right or left of center, it acts like a volume control for the bass units, adding more and more volume of bass as you increase the amount of balance toward the right or left side!!!!!!! HOW can I rewire this system so that the bass drivers work correctly/appropriately??????

Thanks.

Gary
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page