Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Diesel Discussion

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-29-2009, 09:31 AM
Olivier's Avatar
Registered User
 
Join Date: Jan 2009
Location: Edinburgh
Posts: 569
Am I missing something/diode on my MAF?

Here is the side of the MAF, there is a diagram that look like a diode or something that could be attached to the 2 little metal spiky thingy.
I am missing something there?
Cheers.
Olivier
Attached Thumbnails
Am I missing something/diode on my MAF?-maf.jpg  
__________________
E300TD year 2000. RUSTY SOLD
cost a fortune to maintain on the road
but run well on WVO
Second Merc died due to corrosion ( NOT rust) How can mercedes get away with that for so long?
Third lasted a month then went away...
Fourth now... Corroded too...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page