Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-24-2000, 06:13 AM
Registered User
 
Join Date: May 1999
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 190
...rear headrest switch on the dash to put down the rear headrests? I understand that this is vacuum in the W124's. Does it have its own vacuum motor or does it work off the motor. I wouldn't be asking but I haven't got my motor work finished on it, and would just like to know.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-24-2000, 09:42 AM
iga
Guest
 
Posts: n/a
Hi Steve,

I had wondered about this myself on my 87 300E, I'm sure my owners manual said you need the engine running. Seems strange to me and I can't see the logic behind it. Anyway, mine is exactly the same as yours (either that or we've got the same problem!)

Cheers
Ian

------------------
Ian Anderson
87 300E
Reply With Quote
  #3  
Old 10-24-2000, 08:40 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Yes, the engine does have to be running, for the source is the engine, not the vacuum reservoir.

------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
300E
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
OWNER OF MB AUTOWERKS .COM
Reply With Quote
  #4  
Old 10-25-2000, 05:08 AM
EADG
Guest
 
Posts: n/a
on my 91 300E I have to have the engine running AND have the rear sun screen down in order for the headrests to go down... took me a couple days to figure that one out.
Just my 2 cents.

EADG
91 300E
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1988 300E stalling: "steering angle sensor"? ps7r Tech Help 13 12-18-2003 02:41 AM
1988 300E Valve Cover Gasket Replacement JimSmith Tech Help 6 04-19-2003 03:42 PM
O2 sensor/EHA? - 300E running rich Freestyler Tech Help 6 01-29-2003 10:21 AM
Compression Test Results for 1988 300E with <100k miles JimSmith Tech Help 4 11-12-2001 11:19 PM
advice on 1988 300E 105000miles dowxz Tech Help 7 11-07-2001 05:26 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page