Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-11-2000, 07:24 PM
400Eman
Guest
 
Posts: n/a
Tonight while driving my '92 400E (66K), the car ran fine for awhile when all of a sudden I lost a significant amount of acceleration. The oil pressure was fine as were all of the electrics. In fact, while stopped, the oil pressure stayed all the way up. The car hobbled into a parking lot and eventually died. I tried to start it up again several times and it would not start. It tried to start and just would not turn all the way over - even when I gave it gas. So now my car is stuck in Arby's parking lot. Can anyone tell me what is wrong? Any help is appreciated. Jim.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2000, 08:27 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
You will have to check the distributor caps and the fuel pump(s) for operation.

Good luck.

------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
300E
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
OWNER OF MB AUTOWERKS .COM
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2000, 12:38 PM
EZ
Guest
 
Posts: n/a
Sounds to me as it "may" be the fuel relay
switch...check it out :-)

quote:
Originally posted by 400Eman:
Tonight while driving my '92 400E (66K), the car ran fine for awhile when all of a sudden I lost a significant amount of acceleration. The oil pressure was fine as were all of the electrics. In fact, while stopped, the oil pressure stayed all the way up. The car hobbled into a parking lot and eventually died. I tried to start it up again several times and it would not start. It tried to start and just would not turn all the way over - even when I gave it gas. So now my car is stuck in Arby's parking lot. Can anyone tell me what is wrong? Any help is appreciated. Jim.


Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
new 500e Ryan Featured Cars 4 01-27-2010 05:30 AM
Thinking of selling the 400E for a Corrado... thesheep Performance Paddock 13 07-19-2004 12:31 AM
European 400E specs and questions DangerMouse Tech Help 8 03-31-2004 11:06 PM
400E diag codes bourman Tech Help 4 12-30-2001 04:17 PM
What does 400E first gear start relay do? carman850 Tech Help 7 12-05-2001 07:08 PM



All times are GMT -4. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page