Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-23-2005, 04:17 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 3
6.9 aux transmission pump

I've replaced the seal in the aux pump twice now, both times the seal seams to have been pushed forward by pressure in the pump body and been worn away by the raised ring on the shaft.

The hose that returns coolded transmission fluid from the bottom of the radiator maybe blocked, tried to blow compressed air through it but can't.

Does the return fluid go directly back to the sump or is their some reason it appears blocked?

I've checked the way the three hoses are connected and they are correct.

Ken.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auxiliary Water Pump W126 1985 300SD DIY whunter Diesel Discussion 24 12-21-2005 05:50 PM
Aux water pump leak prb51 Diesel Discussion 1 04-28-2004 11:23 AM
front pump seal on W126 transmission RKreutzer Tech Help 13 01-11-2003 10:56 AM
Aux. Coolant pump again ML320Truck ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 2 01-09-2003 07:13 PM
aux water pump not coming on! tschepplmasta Diesel Discussion 9 06-30-2002 09:29 PM



All times are GMT -4. The time now is 08:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page