Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-18-2001, 07:08 PM
Josie's Dad
Posts: n/a
For all of you trying to figure out why your car won't idle well, take a little time and check your motor mounts. My 1989 300E was making crazy until I read some threads about checking the motor mounts! Sure enough, mine were gone. I replaced them and now I can barely feel the engine running at all! Saves a lot of time, energy and bucks! Just a comment. Josie's Dad
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does anyone here own a 230S and can comment on it? WANT '71 280SEL Vintage Mercedes 8 06-24-2004 01:39 PM
General Comment on W126 hbofinger Tech Help 13 03-31-2003 01:07 AM
quick comment on head work on 123 300D's MarkM Diesel Discussion 0 04-25-2002 11:15 AM
Oil Analysis results, please comment!! LightMan Diesel Discussion 12 03-26-2002 09:54 PM
Oil Analysis Results - Please comment! LightMan Tech Help 14 03-26-2002 08:38 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:45 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page