Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-19-2006, 12:10 PM
Registered User
 
Join Date: May 2004
Location: Kirkland, Wa
Posts: 116
94 E320 cold start problem

I have a 94 E320 my kids drive and it has some cold start problems. The car has 125K, new wiring harness, new OVP, new coil packs and runs perfect except when starting cold, you have to add some throttle or it just stumbles and won't catch, once it catches it runs good and the fast idle (1200 rpm) works normal. After reading all the posts about this problem It looks like I should check the cold start valve? If it was bad would the high idle not work?
How would I trouble shoot it?

Thanks for the great site.

Dan

__________________
81 240D 4speed with 300D engine
87 560SL
2005 E320
Yukon Denali
Sierra Denali
850 Turbo Volvo
1996 Mustang
1984 Mustang race car
3 Boats
Reply With Quote
  #2  
Old 04-20-2006, 12:18 PM
ILUVMILS's Avatar
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,834
Make sure the fuel pressure regulator diaphragm isn't leaking.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page