Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-22-2006, 09:00 AM
eddieo45's Avatar
Mechanically Inept
 
Join Date: Sep 2004
Location: Milton, MA
Posts: 42
hard starting when wet

my 2002 C230K Coupe, 55,000 miles, is starting to have difficulty starting, mostly when wet. My first thought was ignition wires, but I'm told this car has 4 coils and 4 connectors in lieu of typical ignition wires. My (indy) mechanic is guessing it's the connectors, not the coils, but is there any way to sure, or at least an educated guess?

__________________
2002 C230 Coupe + 2003 C320 4Matic Sport
http://img.photobucket.com/albums/v1.../sigpic5-2.jpg
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page