Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-13-2001, 05:45 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2000
Location: ohio
Posts: 15
My wife just returned home in a tizzy. Seems she heard a "pop" sound from the "front" of the car then all the guages went dead. she drove on in from Pittsburgh, but was rather upset. seems everything works BUT the guages. #11 fuse is good, all lights work, engine starts & runs fine. 1988 300SEL. I did a search, but nothing seems to address this type of problem.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2001, 06:42 PM
JCE's Avatar
JCE JCE is offline
Down to the Wear Bars
 
Join Date: May 1999
Location: So Kalifornia
Posts: 2,189
I would start with re-checking all the fuses! even if they "look" good, and sometimes even if they test good with a multimeter, they can have a hairline crack that cuts the current. On my '87 300E, #5 (white) is the instrument fuse, and it buzzed, then popped when it went out.
__________________
John

2003 Firemist Red/grey leather SL 500
2015 Palladium Silver/black mbtex GLK 350
1987 Smoke Silver/burgundy mbtex 300E Sportline (SOLD)

Click to see 87 300E
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2001, 06:44 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2000
Location: ohio
Posts: 15
problem solved

guess I'll reply to my own problem, since no one else has. Seems I was checking the wrong fuse, 'cause when #6 was examined, a hairline break was found (therefore replaced) and all is well in Bellaire again.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-13-2001, 11:58 PM
Registered User
 
Join Date: Dec 2000
Location: ohio
Posts: 15
my apologies to JCE

please accept my apology-seems you were in the process of sent your reply while I was still typing, and I got my reply sent just after yours-but all is fine now-I appreciate tour response- nick
Reply With Quote
  #5  
Old 04-14-2001, 01:43 AM
JCE's Avatar
JCE JCE is offline
Down to the Wear Bars
 
Join Date: May 1999
Location: So Kalifornia
Posts: 2,189
No problem - just glad your back and running!
__________________
John

2003 Firemist Red/grey leather SL 500
2015 Palladium Silver/black mbtex GLK 350
1987 Smoke Silver/burgundy mbtex 300E Sportline (SOLD)

Click to see 87 300E
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
intermitent dead battery ("+*#!) MarkM Diesel Discussion 7 12-17-2004 09:11 AM
All Dash Gauges are dead lee00058 Tech Help 12 11-18-2004 04:32 PM
Dead Guages on 83 300 SD MB_SOOT Tech Help 1 03-31-2004 06:14 PM
Completely dead elau Tech Help 4 12-10-2002 11:47 PM
Guages keep going dead - fuse blowing yambrovich Tech Help 3 12-24-2000 04:59 PM



All times are GMT -4. The time now is 12:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page