Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-19-2001, 07:23 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 223
I had an idle problem for a few months now, after reading posts here for a couple of weeks, I checked the OVR. The fuses were fine so I checked that off. But today, I looked again and noticed that the relay was not all the way plugged into its socket..the socket has broken from its mounting. I pulled out the fuel pump relay to help gain acess and plugged the over into the socket..since the the car is idling absolutly perfectly. Even at a stop sign with the A/C running full blast it still idles perfect..Just wanted to say thanks again for all of your input, this is a great site!

P.S. I think it happened when I had my fuel pump relay replaced, I imagine that whoever did it may have unplugged the ovr and then did not realize that the socket bottom was broken and he did not take the time to plug it back in properly.
__________________
1996 E320
2000 C230 Kompressor
1988 190e 2.3 - 225K miles, owned for 7 years. I cannot say enough good things about this car. Very well built, even at 225 it ran like new.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-19-2001, 07:24 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 2001
Posts: 223
Oops,
I forgot to mention..
what is the purpose of the OVR? what does it do and why does it affect the idle?
__________________
1996 E320
2000 C230 Kompressor
1988 190e 2.3 - 225K miles, owned for 7 years. I cannot say enough good things about this car. Very well built, even at 225 it ran like new.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Relay problem kiato4 Tech Help 0 04-04-2004 06:08 PM
560 sl motor problem solved bad122452 SL Forum 2 03-28-2004 11:16 AM
Idle Hesitation Problem Solved (I Hope) Mike G SL Forum 2 11-21-2003 12:50 PM
Hesitation Problem Solved (hopefully) Mike G Tech Help 2 11-07-2003 12:26 PM
electrical problem: hazard relay jab Tech Help 3 06-02-2003 04:31 PM



All times are GMT -4. The time now is 04:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page