Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-17-2001, 08:08 PM
Registered User
Join Date: Mar 2001
Location: Schenectady, new york
Posts: 229
My car runs and idles perfectly on startup but as soon as the car reaches operating temperature it loads up on gas and runs poorly. Someone suggested checking the coolant water sensor for resistance. What should the resistance of the sensor be on a cold engine, hot engine?
'94 SL5000 60,000
'91 350SDL 545,000
'91 350SD 197,000
'00 E55 AMG 77,000
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Coolant RED vs. GREEN CJ Tech Help 79 05-23-2009 07:07 PM
FAIL Emission Test andrew1413 Tech Help 20 04-05-2004 04:07 PM
coolant temp. sensor fgaeta Tech Help 1 12-08-2003 05:44 PM
Location of temperature gauge coolant sensor for 1995 E300D ?? RunningTooHot Diesel Discussion 1 09-24-2003 01:22 AM
Water Wetter compatible? Chris Haney Tech Help 33 06-16-2001 08:35 PM

All times are GMT -4. The time now is 05:26 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page