Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2007, 07:21 PM
Brian in Tampa
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Vacuum Lock System

All of the sudden my lock system (1986 420 SEL) stopped working. I inspected the vacuum pump, removed vacuum lines from the pump and tested with a Mini-Vac. The locks go down and it holds vacuum.


There are two electrical connections to the vacuum pump. What feeds them? The fuse looks good and other items using the fuse are working.

Does anyone have a schematic for the pins in these connections. i.e. positive and negative, ect.

I'm also wondering if the vacuum pump provides any vacuum to the climate control, or is that just fed from the engine vacuum.

Any diagnostic help will be appreciated.


Last edited by BTWTampa; 02-28-2007 at 07:45 PM.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page