Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-07-2008, 05:16 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1
starting problems

I have a '99 E200 that has never had a problem until last month, when it refused to start. The engine turns over but doesn't start. I had it taken to the garage where they replaced the fuel pump and filter. It worked for a week then had the same problem. 2 more trips to the garage and they couldn't find anything wrong. Still refuses to start about once a week. Any ideas?

Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2008, 11:10 AM
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: South Florida
Posts: 62
I had the same problem a couple weeks ago and I ended up changing the CPS (crank position sensor). Rule of thumb, cold start problem - CAM sensor, warm start problem - CPS.

It's been a week for me without a problem. Part is about $50-80 depends on where you got it from.

Good luck.

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page