Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-07-2008, 04:56 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
92 400E electronic weirdness

Today my 1992 400e lost all gauge sand the ABS and ASR lights came on; and there is a slight electric whine that goes away when you turn on either signal. The whine sounds similar to the noise that happens when your seat belt is not plugged in. We had heavy rain and humidity for past 30+ hours which has previously caused all kinds of electric voodoo which just goes away on it's own. My wife swears that it all happened directly after the gas attendant failed to put the gas cap on fully. All of the fuses seem to be intact and the car is running normal. Anyone have any ideas? Thanks, Bill
Reply With Quote
  #2  
Old 11-15-2008, 02:39 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 110
alternator
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page