Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-19-2008, 10:10 PM
DAVIDG
 
Join Date: Sep 2008
Location: I LIVE IN NORTERN CAL
Posts: 6
Smile 88 300 se alarm problem

had to get new drivers outside door handle and lock, found out i had to get complete handle. needed to drive car while waiting fore part.just stuck handle back in door, mech friend went to start car to bring back to me and alarm went off he opened hood and unhooked smaller wire on poss batt posi post to turn off alarm, it went off he then drove car back to me the car drove back and when he put it in rev at my house it died and every thing is dead.smaller wire on battery post still un hooked and one wire at handle unhooked.first can we put car back together and drive untill part comes in. and what kind of problem do we have when part comes in. thanks dave

Reply With Quote
  #2  
Old 09-20-2008, 07:30 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 728
the alarm has no control over the dead car issue. it's an unrelated problem that's causing it not to start.

the alarm ONLY blows the alarm horn when activated and working properly. me, i'd unplug the sob and get on with life. the control unit is under the carpet, below the dash, next to the injection ecu. good luck, chuck.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-21-2008, 11:46 AM
Moderator
 
Join Date: Mar 2000
Location: Gainesville FL
Posts: 6,844
Yes, unplug the alarm. Its on the pass side under the false floor and iis a black box with Becker writen on it. Unplug both connectors. Then figure out what your starting issue is.
__________________
Steve Brotherton
Continental Imports
Gainesville FL
Bosch Master, ASE Master, L1
33 years MB technician
Reply With Quote
  #4  
Old 09-21-2008, 01:05 PM
DAVIDG
 
Join Date: Sep 2008
Location: I LIVE IN NORTERN CAL
Posts: 6
Smile alarm problem problem

thank you for info . i think no run problem was that we unhooked smaller wire at posi batt post and drove car battery went dead, i think this is wire that recharges battery,i,ll let you know,dave

Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page