Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-07-2001, 08:16 AM
Registered User
Join Date: Mar 2001
Location: Guam
Posts: 67
David, we dont have a chevron station here on guam and it is kinda hard to import those petrol-type products here... right now, we are not receiving any packages since 911 day. the USPS is trying to catch up right now and in our area, the packages are strictly scruitinized... so that kinda backs everything up again... well.. the car is running a bit better. anyway.. I do wonder if my engine mounts do need changing? that might just be it... but I think I will wait 2 years.just live with it. ya know? it's not really that bad... maybe I'm just very sensitive... all my girlfriends who I take around dont notice anything wrong with the car... Dont even believe that it is about 8 years old...oh well... maybe I guess that's how benz is built... even though there is something wrong, it still feels better than another car.. heheh...
'94 MB C280 Lorinser Sport Suspension
Reply With Quote
Old 10-10-2001, 05:55 AM
Posts: n/a

We have a 1996 C180 Classic, and we too had a similar problem to you, we took our car to the local Merc garage, they foun the the Lamda Sensor was faulty, it cost 90 plus labour and VAT to put it right, I'm now pleased to say that it no longer makes me feel sea sick whilst waiting for the traffic lights to change colour, the miss firing, or loss of power has now been sorted.
I believe it has something to do with the fuel injection system.

Hope this helps

Reply With Quote
Old 10-12-2001, 06:30 AM
Registered User
Join Date: Mar 2001
Location: Guam
Posts: 67
thanks lisa-uk

I'll try that out...

'94 MB C280 Lorinser Sport Suspension
Reply With Quote
Old 10-23-2001, 11:50 PM
Registered User
Join Date: Jul 2001
Location: Orange County, CA
Posts: 35

I do not know if you found your problem, but, as I stated, my car was experiencing the same problem. Pick it up from the shop today. My problem turned out to be a vacuum leak. Now it goes prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
1983 380 SL
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mercedes (and BMW) straight sixes have a rough idle "by design"?! sanchezc Tech Help 32 12-22-2014 06:01 PM
Rough cold idle on 1991 420SEL BENZ-LGB Tech Help 15 06-20-2012 04:18 PM
240D "nailing" & rough idle TedG Tech Help 0 07-28-2004 12:44 PM
my low, rough idle, stall, hot /start solution: E320/300 rvenerac Tech Help 3 11-20-2003 09:59 AM

All times are GMT -4. The time now is 07:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page