Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help



Go Back   PeachParts Mercedes-Benz Forum > Mercedes-Benz Tech Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-29-2009, 11:50 PM
melroseparkrags's Avatar
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 28
85 500 sec only runs 1 minute and dies

Hopefully someone can lend a hand ,this car will run fine for a minute sometimes alittle more, than it starts to stumble and finally dies, can someone point me in a diagnostic direction, the guy who used to help out with this car has moved and im kind stuck now . thanks

Reply With Quote
  #2  
Old 04-29-2009, 11:59 PM
Registered User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,236
WAG - A temp sensor? Or, a vacuum leak that opens up with heat? Do you have to wait for it to cool back down before you can restart it?

You can test your temp sensor values with a multimeter. If you search here you can find the values chart....

__________________
-tp


1990 300SE "Corinne"- 145k daily driver - street modified differential - PARTING OUT OR SELLING SOON - PORTLAND OR. AREA - PM ME FOR DETAILS
1988 560SEL "Gunther"- 190K passes anything except a gas station
1997 S420 - 265k just bought it with a rebuilt trans. Lovely condition
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2018 Pelican Parts, LLC - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page