Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2002, 03:48 PM
steve hutson
Posts: n/a
ABS indicator question

The ABS indicator remains on during driving (1987 300tdt), and my tech said that all seems to check out ok except for the resistance readings for the left and right sensors are off by 400 ohms. left is 1100 ohms, right is 1500 ohms. Is this enough to cause the light to come on? What should the correct reading be?
I hate the idea of simply replacing these items only to discover that the problem lies elsewhere.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ABS / brakes problem Benz300 Tech Help 11 05-31-2004 06:14 PM
ABS new sensor problem Pelle Tech Help 5 04-19-2004 03:35 PM
Cause of odd ABS problem tied to cruise control? Ron Brooks Tech Help 3 01-03-2003 01:19 PM
ABS Brake System TMV Tech Help 1 03-16-2002 05:31 PM
ABS Brake System (question also in tech help) TMV ML, GL, G-Wagen, R-Class, Unimog, Sprinter 0 03-16-2002 04:53 PM

All times are GMT -4. The time now is 04:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page