Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-04-2002, 10:17 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Location: Connecticut
Posts: 61
Question 300SEL delayed reverse

When I shift into reverse there is a couple second delay before it accually engages. I am also noticing that there is a slight slip between shifts when car is cold. I've changed the fluid and filter even though they were clean. The car has 185,000 miles and is otherwise OK.
Question: can these problems be corrected without going through the whole tranny? Should I keep on driving and eventually go for the rebuild? Is there any additive that really works?
Any input woulkd be appreciated, thanks in advance,
Armind
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
transmission slip reverse 722.4 bgarvey Tech Help 2 02-23-2005 01:39 AM
Cranky noise in reverse andrew1413 Tech Help 0 08-05-2004 04:36 PM
Grinds when shifting into reverse... acastell Diesel Discussion 8 03-10-2004 11:59 AM
unable to get reverse.. w123 240td auto sdelasal Diesel Discussion 0 02-29-2004 11:26 AM
hiss when '95 E420 in reverse DuckMuck Tech Help 3 04-29-2003 11:09 AM



All times are GMT -4. The time now is 01:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page