Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-04-2002, 07:07 PM
blackmercedes's Avatar
Just a guy
Join Date: Dec 2000
Location: St. Albert, Alberta, Canada
Posts: 3,492
98 E300 Turbo hard starting this morning...

This morning our E300 is showing the dreaded "bad glow plug" disease symptom. Initial rough running and some cold start smoke.

Car ran okay once warmed to operating temp, and showed no further signs of trouble.

Will be visiting the dealer ASAP. Glad we have the Signature Warranty!

S'up with these units? When they replace the glow plugs, do they use an updated design, or do we have to live with replacing glow plugs every 4-5 years?
John Shellenberg
1998 C230 "Black Betty" 240K

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page