Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-19-2002, 12:39 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Kingston NY
Posts: 114
Yeh!!! 190E almost runs perfect

Finally, thanks to much assistance from the gurus here, my 1985 190e is almost running perfect. I say almost only because I do not have an exhaust analyzer, so all my engine tweeking is by ear and simple tools (adjustable timing light, dwell & tach meter, and VOM). I will take it to a professional to be fine tuned. I have a question before I take it though... there is vent on the drivers side of the valve cover that has a rubber hose that attaches between the valve cover and the air breather and the auxilary air device. This vent seems to exhaust a lot oiled air. Is that normal? I thought I had a bad fuel pressure regulator (vacuum unit) because there was fluid in the vacuum tube, but it turns out it is oil and is getting there from this rubber hose. Am I missing something in the valve cover or what? All help, as usual, is much appreciated. Thanks again guys.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 01:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page