Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2002, 10:41 PM
Registered User
Join Date: Jan 2001
Location: oregon
Posts: 2,013
hot start problem

My new project car 86 Euro 500 SE has a strange hot start problem about one out of four statrs when engine is hot it will not start unless I hold accelerator to the floor and crank it for some time then it stumbles and runs poorly for a few seconds then runs fine, also one out of ten cold starts it will crank fine but no start unless I turn kew off and recrank then it fires instantly.I have been working on brakes and supension ,belts and hoses ect. and have not replaced plugs, wires. or Dis cap rotor any ideas other than tune up,also engine cranks very fast , normal?
thanks..... William Rogers...
Reply With Quote
Old 06-28-2002, 12:30 AM
WRM WRM is offline
Registered User
Join Date: Jun 2002
Location: BURBANK CA
Posts: 151
have you checked the fuel pressure. if there is a pressure drop when it is cold it will crank for a long time.Possible fuel accumalator or fuel distributor.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 04:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page