Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2002, 08:08 PM
Registered User
Join Date: Oct 2001
Location: Colorado
Posts: 35
Blowing fuse 1986 190E 16V

Hi guys,

I have a recent problem: I am blowing the red fuse
in the fuse box. Per fuse box cover description, the fuse
is in the blower motor, idle bypass, etc. circuit. Sorry,
I don't recall the fuse no, perhaps it is no. 1, not sure.

Blower motor is brand new, replaced month ago, so
this is likely not related to it.

The fuse appears to blow right after I start the car,
yet before shutting it down, it works fine on A/C.

I must add, my mechanic replaced the idle-bypass
solenoid recently for big $$, I assume he put in a
new one. He is urging me, unrelated to this fuse issue,
to replace the air flow sensor assembly, but am reluctant
to shell out $600 to fix a slightly high idle speed.

Car has 150k+ miles.
Any suggestions appreciated.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:49 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page