Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-15-2002, 02:32 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Eugene, OR
Posts: 48
Very Odd Stalling Problem

Yesterday I was driving the 280E to my future college to sign up for classes, and when I got into the town it's located in she started stalling like crazy, which was freaking me out as it was very stop and go traffic. When I was leaving the town, there wasn't any stalling, which led me to think maybe it had something to do with the AC being on earlier?

This is where maybe it gets weird and I don't know if there is a connection, but when I got home later I moved the car to a different parking spot and she stalled while I was pulling the car out of the driveway and I noticed the Becker radio looked like it was on. This is weird, because it was just there for looks, the PO had installed a Sony CD player in the glove compartment and that was the only one that worked. When I turned off the car, I could hear something in the rear, and I think it was the antenna motor, which hasn't worked since I've owned the car, either.

As a side note, it has been very hot lately, got to 106 day before last. Are these issues related and what are the possible causes? Thanks for any info
__________________
Simon
78 280E "Sally" 130k
Reply With Quote
  #2  
Old 08-15-2002, 10:46 PM
This space for sale
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 3,326
Hi... I am interested to see what others have to say about this since I have a simialr problem. Just had a new OVP, fuel pump, and fuel filter installed... and it still stalled a few times. I noticed it happens when its hot outside... during the evening or when its cool, I don;t have any problems.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-15-2002, 11:35 PM
Registered User
 
Join Date: Feb 2002
Location: Eugene, OR
Posts: 48
I also forgot to add that it seemed like I had a lack of power. At one point, I was flooring it to maintain 35 MPH over a pretty small hill and trying to pass a big ol' van was a bit scary. I'm calling the mechanic tomorrow to schedule an appointment. I want to hope it's just a slow idle or something, but I'm not feeling lucky.

Snibble, I know our cars are pretty different, but mind if I ask how much it cost for you to get that work done on your car? I'm also wondering if mine has anything to do with fuel, as I recently calculated my mileage and it looks like I got 14 MPG in my last tank! Granted, that was with some shop time and almost no highway time or what have you. Anyway, thanks for your response and I hope we both get some answers
__________________
Simon
78 280E "Sally" 130k
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 06:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page