Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2002, 10:49 PM
Posts: n/a
Question Rough Running 280C - Help!

I have a 94 C280 that suddenly started running rough. It runs rough at idle, low speed and highway speed. Additionally, there was a noticable odor of gasoline on shut down.

After reading a number of posts in this forum, it appeared that the problem was probably faulty coil ends. So, I replaced them... and the plugs and the wires and the boots.

Task completed, I fired her up. Same condition. Still running rough and still smell gasoline after shut down.

Other information: (1) The "Check Engine" light does not and has not come on. (2) Another anomoly; while driving at low speeds in town, the A/C will arbitrarily shut itself off - a condition that only manifested itself AFTER the engine trouble began.

Question: Should I replace the end caps and wires that supply juice to the coil? Or am I looking at some entirely different problem? Maybe a sensor???

Many thanks.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 06:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page