Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-20-2002, 10:05 PM
Registered User
Join Date: Aug 2002
Location: Princeton, NJ
Posts: 44
560 rough ride ....

Today my car began a strange "missing" almost out of the blue .... when cruising at 55 MPH the car jerks and seems to misfire, stall.

Not sure how to isolate this problem.

I see on this site it could be accumulator, OVP, Idle Valve ..... can someone tell me where the accumulator and idle Control Valve are please?

The car ran fine yesterday. When I had a similar issue and a very rough idle, I read MikeTangas' post and put the 90* vac elbow back in and the engine was smooth as can be. This time around that vac line is in securely and this rough idle and misfire/jerking started! I was afraid I may not get home with all the shaking (idle) and jerking when driving - quite scary!

Have used FI cleaners and the like, use premium gas ..... dunno!

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:56 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page