Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-16-2002, 12:14 PM
quickstan
Guest
 
Posts: n/a
Question I goofed

I put my big hand where it should not have gone. In a previous thread I asked for location of ovp in my1992 500sl and got help from MB Doc. I found the relay and it checked out good. While in the compartment I checked for loose connections and a black box with a knob on top seemed loose. I turned the knob thinking it would tighten the box. Now I have most of my warning lights out. This car's main problem is a no start because of no ignition. After sitting a few weeks and attempted starts the battery was low and I charged it. Surface charge voltage was above 13 volts.I tried starting and it fired up instantly. Tried to restart 10 minutes latter and it would not start. Anyway I need a lot of HELP--Please
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page