Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-14-2003, 08:24 PM
Registered User
Join Date: Oct 2001
Location: around Charlotte NC
Posts: 572
thanks for the hints and one of mine


The hints from last night and the last one above my post mentioned the license plate bulbs. I checked in the dark tonight and found one of those out. Replaced it and no more indicator!

FWIW, when I bought my car it had the Blue overwattage headlights. One burned out pretty quickly and I replaced it with a standard bulb. I do some nighttime driving, an hour or so at a time. This past summer I drove a 6 hour trip in the dark. The next day the indicator light came on. The one blue headlight had melted the connector.

Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:12 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page