Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Closed Thread
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-03-1999, 06:59 PM
Posts: n/a
Over past few days motor does not fire straight away. When it does idle speed is erratic and when car is put into drive motor dies.When I manage to get car going and get motor warm problem disappears! Please can anyone help? Thanks in advance.
Old 10-03-1999, 08:56 PM
Registered User
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Check the fuse inside the overvoltage relay. The overvoltage fuse will blow if you replace the battery or kill it by leaving the lights on and jump starting the car. The relay is located behind the battery behind the black plastic cover. It has a red top on it and a fuse in it. (10A)
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1986 Mercedes 190e 2.3 16v daveCT Mercedes Cars For Sale 2 05-21-2003 08:47 PM
190E 2.3 16V and 2.6 Shifters Maddog Performance Paddock 2 04-18-2003 03:33 PM
190E front hub bolt patterns: 190E 2.3 vs. 190E 16v haasman Tech Help 5 04-02-2003 04:29 PM
Will 16X8 Audi UR-Quattro rims fit a 190e 2.3 16v superchargedm3 Wheels & Tires 1 02-25-2003 02:23 PM
16V cold and hot start problems YIN Tech Help 36 11-13-2002 08:10 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page