Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-13-2003, 11:04 PM
Registered User
Join Date: Dec 2002
Posts: 43
Why can't MB lower my S class by computer?

I have spoken with experts and been told that MB can lower my 2000 S500 by 1/2" through the airmatic program by selecting "rest of world" or "non-US".
My freindly MB tech went into the program and did not find anything like this.
Can anyone shed some light on this and tell me exactly what to do if possible?
Attached Thumbnails
Why can't MB lower my S class by computer?-newest-pic.jpg  
Reply With Quote
Old 03-14-2003, 07:30 AM
it leaks, its german
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
its in "version coding"

Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
Reply With Quote
Old 03-14-2003, 07:53 AM
engatwork's Avatar
Join Date: May 2000
Location: Soperton, Ga. USA
Posts: 11,243
I lower mine by letting some of the air out if the tires - jk) - couldn't resist.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 03:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page