Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-14-2003, 12:04 AM
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 43
Why can't MB lower my S class by computer?

I have spoken with experts and been told that MB can lower my 2000 S500 by 1/2" through the airmatic program by selecting "rest of world" or "non-US".
My freindly MB tech went into the program and did not find anything like this.
Can anyone shed some light on this and tell me exactly what to do if possible?
Thanks
Attached Thumbnails
Why can't MB lower my S class by computer?-newest-pic.jpg  
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2003, 08:30 AM
it leaks, its german
 
Join Date: Mar 2002
Location: raleigh nc
Posts: 1,111
its in "version coding"



Joe
__________________
Project Smoker, '87 603 powered wagon
Hauler, 96 CTD can you say torque?
Toy 73 Cougar xr7 convertible
Acme Automotive Inc.
Raleigh NC
919-881-0364
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2003, 08:53 AM
engatwork's Avatar
busy
 
Join Date: May 2000
Location: Soperton, Ga. USA
Posts: 11,775
I lower mine by letting some of the air out if the tires - jk) - couldn't resist.
__________________
Jim
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page