Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-17-2000, 11:55 AM
HH
Guest
 
Posts: n/a
When I start the engine from cold, it runs very rough until the temperature gets to about 80 degrees. Then it runs nice and smooth. Any idea what could be wrong. Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2000, 08:55 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
What year?
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2000, 12:28 PM
HH
Guest
 
Posts: n/a
Sorry. It is a 1981 model
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M103 rough sounding engine fan? chazola Tech Help 7 01-22-2004 09:05 AM
300E runs rough on hot days mike690003 Tech Help 2 09-22-2003 03:58 PM
Tech changed plugs -- now it runs rough. brookspw Tech Help 11 08-07-2003 06:44 PM
Engine runs rough when cold agupta Tech Help 1 02-01-2001 05:50 PM
Rough warmup during cold engine - 190E 2.3 agupta Tech Help 3 11-02-2000 03:32 PM



All times are GMT -4. The time now is 10:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page