Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-03-2000, 04:35 PM
gkimbrough
Guest
 
Posts: n/a
When started cold, how long should it take before the gauge pegs the 3 bar mark. Mine takes approximately 4 seconds from cold start. Is this normal?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2000, 09:59 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
This sounds normal.

------------------
Benzmac:
1981 280GE SWB
1987 16V
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
'86 190E 16V question PLEASE HELP OIL pressure gauge reading 0 bar!!! Clinton Tech Help 12 10-17-2012 11:30 AM
Oil Pressure Gauge cdp3456 Tech Help 0 01-19-2005 12:04 PM
No oil pressure 300D 2.5 Turbo rtykw2 Diesel Discussion 17 09-02-2004 11:17 PM
300d oil separator question!!!!!!!! 32251 Diesel Discussion 1 03-11-2002 09:56 AM
Oil Change Frequency mrbroche Tech Help 34 06-01-2001 12:03 AM



All times are GMT -4. The time now is 05:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page