Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #46  
Old 06-07-2003, 12:01 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
EVERYTHING looks like new the car has only 13k miles
Reply With Quote
  #47  
Old 06-09-2003, 09:56 PM
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 179
I installed the spark plugs Bosch super f8dc4 today.

The car started running rough and while it was running I disconnected the plug from cam positioning sensor and also from idle stabilizer for a few seconds .

After about a minute or 2 the car started to run super smooth like a swiss watch.

It was running for about 5 minutes temperature 85C, I pressed the accelerator a bit but started very rough and from that moment on was getting worse and worse while idling and then it stalled.

I could not get it started again , it looks like it is flooded, probably tommorow will start again but rough.

The spark plugs that I removed were all black.

Thank you
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 04:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page