Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-07-2003, 01:29 AM
hayo moric
Guest
 
Posts: n/a
1997 E 320 Trannsmision problem

Hello!!!
I have problem on 1997 E-320 tranny doesn't shift from first to any gear . I checked codes with OBD II and I got PO-715 and PO-720 codes. I talked to friend of mine in Europe he had same problem and he told me to replace" Electronic kit unit" #A 140 270 0561.Unfortunly this didn't help me at all. Then I took car to MRZB dilership for inspections.They told me :car needs new tranny,tranny module and shifter module, What I don't belief because I bought this car a year ago with 40K from same diler who inspect car. Car have 66k right now and when I replaced Electric kit unit in tranny I didn't find any metal chips or any type of dirt from clutches and fluid was so clean .That is way I think there is some other problem. I also tried put two used tranny module from Wrecking yard but there was not changes.Maybe module needs to be coded? Any idea what it can be? THANK YOU Hayo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page