Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-08-2003, 07:05 PM
Registered User
Join Date: Dec 2000
Location: Mountain Island Lake, Charlotte NC
Posts: 376
AC Question

Ok, today was the first really hot day of the season. I parked my e420 in the sun and when I returned and turned the AC on it blew hot air. Eventually the AC kicked in but for awhile I was very worried. It wasn't like it just couldn't keep up it just wasn't cooling. When I got moving alittle then it cooled. I have never had this problem before(although I have only owned the car since January). I have run the AC on many occasions but never from this HOT situation. It seems to be running fine now. ONe more thing..when the car was blowing this hot was humid air just like Charlotte the condensor wasn't cooling..but then works like a charm a short time later.

Any ideas?
Rob Armstrong, Charlotte, NC
Mountain Island Lake

2004 VW Passat GLS TDI-50k
2006 Honda Odyssey EX-L 7k
FOR SALE 1991 300TE 228k

2003 Subaru Outback 57k Silver/Black-SOLD
2005 C230K 18k Pewter/Grey-SOLD
1997 E420 108k Black/Grey-SOLD
1986 560sl 200k Black/Palimino-SOLD
1985 300sd 340k-SOLD
1979 240d 170k-SOLD
2000 Volvo V70XC-POS couldn't sell fast enough
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 12:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page