Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-13-2003, 11:02 AM
MB Nutter
Guest
 
Posts: n/a
Question C200 ABS light problem

A friend of mine has a 95 C200, the problem he's experiencing is that when the car has been sitting in the sun for a while, when starting the car the ABS light illuminates and stays on for a few miles. When the car has been in the shade the car is fine. Strange ! Has anyone had or seen this before ?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2003, 04:30 PM
Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Location: Surrey, Uk
Posts: 254
Could be OVP relay.
__________________
Mick J
'08 Chrysler 300CRD (MB OM 642 engine)
'95 E220 estate
'89 230TE (R.I.P.)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On




All times are GMT -4. The time now is 02:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page