Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2000, 06:27 PM
Posts: n/a
My 1976 230.4 has always rode a little rough since I bought it (never been able to get the idle just right and currently can't afford the service cd) but lately, it seems to idle really rough on start up. Especially when left overnight. It shakes and "bucks" like a washing machine on spin cycle until it begins to warm up. The carb was just rebuilt save the choke but recently I've noticed that my engine was missing the pre-heater hose for the air intake system and also a black plastic piece from near the air filter connecting with the front left side of the car. (between the right headlamp and the rad)

Could these be my problems? Timing maybe?

Thanks in advance for your help,


1976 230.4
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
84 380SE rough running when cold...any ideas? Jinxie Tech Help 5 01-21-2005 01:14 AM
Runs rough when cold...WHY? Jinxie Tech Help 5 11-13-2004 09:13 PM
cold rough idle 420 SEL 89 Marcelb Tech Help 8 10-31-2003 01:05 AM
Rough idle after cold starting difficulty - related? Fintail Fan Tech Help 8 02-19-2003 10:38 AM
Idle very rough when cold Hurshi Tech Help 2 02-10-2003 01:21 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page