Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-01-2003, 10:05 PM
Registered User
Join Date: Aug 2002
Posts: 179
inspect your vehicle

Just thought I would add this. Two weeks ago, my tenant and myself installed a car alarm/auto start kit in my 94E320 (the local kids had helped themselves to two star belt buckles during the month of april). Anyways, during the work, my tenant says I'm missing a bolt on one of the engine mounts.

I've owned this car from July last year. Never noticed anything unusual. But it is obviously been out for a little while. It is also obvious that the mounts have been replaced (clean and shiny) probably just prior to me purchasing this benz.

So moral...check your reverse hold down mount if you have had them changed in the last little while. It is difficult to tighten due to lack of space, and you really do not want to be holding the engine in with just one.

Just a thought for all.


PS my tenant is registered mechanic, not mercedes specific, but picked this item at a quick glance. My hat's off to him.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page