Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-06-2003, 09:45 PM
Registered User
Join Date: Feb 2002
Location: Canton, MI
Posts: 54
Unhappy Analysis help: Trans Shift Delay

I have read may threads on the following subject but can not figure out what is the problem.

My 1994 E320 no longer delays it's trans shift from 2nd to 3rd when engine is cold as it once did. The engine light came on,: The code is #26 - Shift Delay Switch.

1. The Shift Delay Switch behind the master cylinder holds vacuum only from one side of the switch. Is this normal, or should it hold vac from both sides.

2. The Green vac hose going to the trans holds about 5 in on the gage max. Sometimes it will not hold any vac. I can try a second later, and it hold 5 in Hg again. Is this normal?

3. Could the problem be electrical?

I am just guessing here and could use some help. WHAT SHOULD I CHECK NEXT??

Much Thanks, John
Reply With Quote
Old 06-07-2003, 06:40 AM
Registered User
Join Date: Apr 2002
Location: Surrey, Uk
Posts: 254
Sounds like you have a leaky vac hose or bad connection.
Mick J
'08 Chrysler 300CRD (MB OM 642 engine)
'95 E220 estate
'89 230TE (R.I.P.)
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 05:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page