Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03-22-2000, 06:48 AM
Alan
Guest
 
Posts: n/a
Ive got an ongoing problem with a W126 500SEC with throttle response..
It starts up fine and idles great... you can rev it up without a load no trouble...
however when you floor the throttle under normal driving it stumbles and almost dies out...you have to feather the throttle to keep it going...If I pull it back through the gears it will rev out like normal...
also there is a crackle in the radio when I drive over bumps ...Is this an electicial connection not quite together ..if so where do I start to look...
Alan
Reply With Quote
  #2  
Old 03-22-2000, 09:45 AM
Registered User
 
Join Date: Jan 2000
Location: New Bedford, MA USA
Posts: 1,583
What you describe sounds like high voltage leakage. Works OK until you put a load on the engine. Suspect areas-> distributor cap, rotor, plug wires, and lastly HT lead and coil.

------------------
Jeff L
1987 300e
1989 300e
1987 BMW 325
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2000, 10:23 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
Or low fuel pressure.

------------------
Benzmac:
1981 280GE SWB
1987 16V
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM


Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
EHA current, Vacuum, throttle response zorin Tech Help 1 05-26-2004 01:04 AM
2000 C280 Poor throttle response RobertR Tech Help 6 04-01-2003 11:00 AM
Poor throttle response, hard start zorin Tech Help 0 02-16-2003 12:25 PM
'82 300D flat throttle response to a certain point Sparky Tech Help 1 07-18-2002 01:56 PM
No Throttle Response on Cold Start/'87 560SEL jcantor Tech Help 0 07-15-2002 01:58 PM



All times are GMT -4. The time now is 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page