Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-21-2003, 12:39 AM
Sonny Aranas
Posts: n/a
Hard Starting

My 1992 Mbz 300ce M104 CIS-E fuel system has a hard starting problem sometimes but not all the time. It sometimes takes 2 ignition tries before it will fire. Maybe 6 to 8 seconds before it will fire, I think that is a little hard on batt. and starter. And if starts it blows out a little bit of black smoke. I have replaced the following parts; Temp. sensor for fuel injection, Distributor cap and rotor, spark plugs, fuel filter, fuel accumulator. I've removed the cold start injector, and visually inspect the fuel pattern, and check for leaks. It looks ok. I dont have a fuel gauge to check for pressure. The engine runs great, check engine light is not on, and pass smog test. I am a mechanic but too familiar with this type of system, also my book is not very helpful. Open for suggestion guys, THANKS.
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 07:34 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page