Parts Catalog Accessories Catalog How To Articles Tech Forums
Call Pelican Parts at 888-280-7799
Shopping Cart Cart | Project List | Order Status | Help




Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-13-2000, 05:25 AM
Bald Guy
Guest
 
Posts: n/a
Is there a special anti theft device in the old Becker Grand Prix stereo? I disconnected my stereo while working on the console yesterday and when I reconnected everything the stereo no longer plays music. It lights up normaly and tunes to stations and the tape seems to move when one is inserted, but no music. All I did was disconnect it and reconnect it. Help!!
Thanks in advance.

------------------
Dave.
82 300SD
[email]baldguy365@hotmail.com[\email]
http://callisto.uwinnipeg.ca/~djunk
Reply With Quote
  #2  
Old 04-13-2000, 10:32 AM
WDurrance
Guest
 
Posts: n/a
Hi Dave,
The early Bekers don't have anti-theft.Check the fader connection in the console. Those are notorious for comming loose when disturbed.
Regards,
Randy D.

------------------
W.R.Durrance
ASE Master Tech
Mercedes Tech 20 Years
68 250SE
68 SAAB 96 Ice Racer
69 300SEL 6.3
70 300SEL 3.5
81 300TDT
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2000, 12:53 PM
Andras Nagy
Guest
 
Posts: n/a
Dave:

When all else fails, give the people at Becker North America a call. 1.888.423.3537, extension 200 for service.

These are helpful people, who know EVERYTHING about your radio. And they do good work at reasonable rpices!!! ....Andras
Reply With Quote
  #4  
Old 04-13-2000, 09:14 PM
Registered User
 
Join Date: Mar 1999
Location: Suwanee, GA, USA
Posts: 4,712
The fader switch or the two little plugs you may not have seen are unplugged.

------------------
Benzmac:
Donnie Drummonds
1992 500E (very soon I hope
1981 280GE SWB
ASE CERTIFIED MASTER AUTO TECHNICIAN
SERVICE MANAGER FOR 14 BAY FACILITY
MERCEDES SPECIALIST 8 YRS
PARTNER IN MERCEDESSHOP.COM
Reply With Quote
  #5  
Old 04-14-2000, 12:40 AM
Bald Guy
Guest
 
Posts: n/a
Thanks for the help guys, I'll take a look at it tomorrow and let you know what the problem is.

------------------
Dave.
82 300SD
baldguy365@hotmail.com
http://callisto.uwinnipeg.ca/~djunk
Reply With Quote
  #6  
Old 04-14-2000, 04:27 PM
Bald Guy
Guest
 
Posts: n/a
Yup!! you guys were right on the money. reconnected the fader and all is well. Thanks alot.

------------------
Dave.
82 300SD
baldguy365@hotmail.com
http://callisto.uwinnipeg.ca/~djunk
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
83' 300SD stereo update Coultl Car Audio and Multimedia 5 12-08-2003 03:03 PM
W116 300SD and W126 300SD comparison? ericnguyen Diesel Discussion 11 07-11-2003 02:11 AM
help with removing a stereo from 116 (1980 300sd) monaco Car Audio and Multimedia 2 04-09-2003 07:56 PM
Tape to CD stereo conversion on '84 300SD can-do Car Audio and Multimedia 3 09-22-2002 01:51 AM
Desperately Seeking a 300SD!! diesellady Diesel Discussion 14 08-28-2002 02:19 PM



All times are GMT -4. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page