Parts Catalog Accessories Catalog Tech Info Tech Forums
  Search our site:    
 Cart  | Project List | Order Status | Help    

Go Back   PeachParts Mercedes ShopForum > Technical Information and Support > Tech Help

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-17-2003, 04:33 AM
Registered User
Join Date: Apr 2003
Location: Foster City, CA
Posts: 31
W140 heater not hot enough

I have to set the temp to above 85 (max) before I get any heat out of the vents. Is this normal for a W140? Shouldn't it start getting warm when set at 75 or higher like my other cars? I am worried with winter coming in a few months. Any advice from anyone is appreciated. Even at 83 no heat comes out of the vents with the engine all warmed up runnin on the freeway.

thanks in advance
Reply With Quote
Old 08-21-2003, 02:42 PM
Registered User
Join Date: Dec 2002
Posts: 154
I had the same turned out to be

a stuck thermostat. Yours might also be a coolant valve though.

Good luck..
Reply With Quote


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 10:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
Copyright 2011 Pelican Parts - Posts may be archived for display on the Peach Parts or Pelican Parts Website -    DMCA Registered Agent Contact Page